با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی و پس از اخذ مجوزات لازم دو رویداد ملی توسط «عصر گفتگوی قلم» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی و هنری عصرگفتگوی قلم،به دنبال گسترش کروناویروس، متاسفانه بسیاری از مشاغل خرد و کوچک و کارگاه‌ها زیان دیدند و مشاغل خدماتی عمدتا ناچار به تعطیلی یا تعدیل نیروهای خود شدند؛ همانطور که خبرگزاری ایسنا گزارشی در این باره نوشته ، این ویروس ناشناخته به تمام آرایشگاه‌ها، باشگاه‌های ورزشی، رستوران‌ها، تالارها، هتلها، استخرها، مراکز تفریحی ، فست فودها  و سایر صنوف ضربه زده است به نحوی که اکثر این مشاغل به صورت مقطعی در دوران کرونا بیکار شده اند.

کسب و کارهایی که در این مدت دچار آسیب شدند نیازمند حمایت هستند، در همین راستا موسسه عصر « گفتگوی قلم » در راستای اهداف سازمانی خود ، دو همایش را با رعایت کامل  دستورالعمل های  بهداشتی  و پس از اخذ مجوزات لازم برگزار کرد،تا بتواند از طریق اساتید حرفه ای، تجربه ها و راهکارهایی برای ادامه مسیر به شرکت کنندگان در این دو  همایش انتقال بدهد.

در این  بین ، موسسه فرهنگی و هنری عصرگفتگوی قلم  همایشی با عنوان« مدیریت سرمایه گذاری در مشاغل و صنایع پر ریسک » را با رعایت کامل ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی و پس از اخذ مجوزات لازم در  روز چهارشنبه 15 بهمن ماه 1399 در مرکز همایش های کتابخانه ملی برگزار کرد.

«  قاسم نوده فراهانی ، رئیس اتاق اصناف تهران  با حضور در این همایش اقتصادی ،  بر اهمیت ارائه تسهیلات بانکی و تخفیفات بیمه ای به  واحدهای اصناف متضرر شده در دوران کرونا و همچنین  اعطای معافیت های مالیاتی و ارائه تسهیلات بیشتر به    اصنافی که از دوران شروع ویروس کرونا در کشور تا کنون تعطیل هستند ، تاکید کرد.

این همایش ، میزبان  چهره های ویژه دیگری از جمله : دکتر طبرستانی ، عضو و دبیر کمیته ارتقای خدمات مهندسی شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهدی دادفر دبیر انجمن وارد کنندگان خودرو، آیت محمدولی ، ریاست اتحادیه فروشندگان طلا ، جواهر و نقره تهران ، علیرضا عباسی دبیر اتحادیه درودگران و مبل سازان تهران و دیگر چهره های پیشکسوت و نامدار عرصه صنفی بود.                         

گفتگویی با « اسدی »  مدیر کل سرمایه گذاری و اشتغال فراگیر وزارت تعاون ، « علی پنداروند»  ریاست انجمن صنفی کارفرمایان صنعت طلا،جواهر و نقره استان تهران و« عباسی»  مدرس آموزشی بین المللی کسب و کار داشتیم که در ادامه می خوانید:

« اسدی» مدیر کل سرمایه گذاری و اشتغال فراگیر وزارت تعاون گفت: یکی از موضوعاتی که در بحث سرمایه گذاری مهم است و می توانیم ریسک سرمایه گذاری خودمان را کمتر کنیم،این است که قبل از هر سرمایه گذاری مسیر سرمایه گذاری را بشناسیم.

وی افزود:تجربه نشان داده است که کسانی که با شناخت وارد حوزه سرمایه گذاری می شوند،موفق تر هستند.

« اسدی » عنوان کرد:اگر فردی ایده ای داشته باشد و از مسیرکسب وکار شناخت داشته باشد، سرمایه گذاری را بشناسد در شرایط تورم می تواند به درستی کسب و کار موفقی را ایجاد کند.

مدیر کل سرمایه گذاری و اشتغال فراگیر وزارت تعاون بیان کرد: هر کسی نمی تواند کاری را شروع کند،مگراینکه یک مشاور خوب داشته باشد تا کار را مدیریت کند. برگزاری چنین همایش هایی که گروه های هدف را مشخص کرده قابل تحسین است.

« عباسی»  مدرس آموزشی بین المللی کسب و کار گفت:دیجیتال مارکتینگ فضای پررقابتی است،تا سه ماه دیگر اگر شما در فضای مجازی وارد نشده باشید. قطعا کسب و کار شما دچار مشکل می شود.

وی ادامه داد: شرایط بسیار تغییر کرده است ،اگر اسفندماه سال گذشته تبلیغاتی را انجام می دادید امروز باید ۱۰ برابر آن هزینه کنید و اگر سه ماه  دیگر بخواهید تبلیغات را انجام دهید باید ۱۰ برابر امروز هزینه داشته باشید.

عباسی عنوان کرد:در فضای مجازی به راحتی می توانید با اشتراک گذاری ویدئوها برای معرفی کسب و کار خودتان موفق شوید ،در سایت هایی مثل آپارات هم می توانید تبلیغات خود را داشته باشید.داشتن وب سایت هم بسیار مهم است.

این مدرس اظهار کرد:بهترین فضا،شبکه های اجتماعی و البته گوگل است. به دلیل فضای دو طرفه فضای اجتماعی حتی اگر فعالیتی ندارید باید حاضر شوید و کسب و کار خود را به صورت  علمی مدیریت کنید.

عباسی افزود:کرونا خیلی از عادت ها را تغییر داد،حتی بعد از کرونا مردم اینترنتی خرید های خود را انجام می دهند، پس بهتر است با اقتصاد دیجیتال کنار بیایید و کسب و کار خود را به سمت دیجیتال سوق دهید.

پنداروند ریاست انجمن صنفی کارفرمایان صنعت طلا،جواهر و نقره استان تهران گفت:برگزاری همایش برای تبادل اندیشه شرکت کنندگان بسیارمهم است ومی توانند از تجربیات همدیگر استفاده کنند.

وی افزود:از همکاران ما در اتحادیه طلا و جواهرات در این همایش شرکت کرده بودند وبرگزاری چنین همایش هایی باعث رشد صنعت ما در بحث تولید  و توزیع می شود.

پنداروند عنوان کرد: ما در حوزه  طلا و جواهرات جزو پیشکسوتان بودیم و در گذشته یک صادر کننده به حساب می آمدیم.اما چند سالی است که صنعت ما با رکود مواجه شده است.در اتحادیه طلا وجواهرات شناسایی تولیدکنندگان را در دستور کار قرار دادیم،از طرفی به دنبال ریشه یابی مشکلات تولید کنندگان هستیم و در آینده نزدیک قرار است کارهای متفاوتی را شاهد باشیم.

«سیستم های نوین ایجاد اشتغال و ارزش آفرینی» دیگر همایشی بود که  با حضور « ایمان مصدری» مدیر عامل سازمان متخصصین و مدیران ایران ، «نیما کیمیایی» سخنران و مدرس مذاکره،فروش و کسب و کار و جمعی از کارآفرینان روز دوشنبه 6 بهمن ماه 1399 در مرکز همایش های رایزن با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد.

« مصدری » دبیر اجرایی این همایش  گفت: یکی از موضوعات مهم ما در همایش «سیستم های نوین کار اشتغال و ارزش آفرینی»، موضوع شرکت ها و کار آفرینانی است که در ساختارهای خود بحث نوآوری و ایده پردازی را داشتند.

وی ادامه داد:در این همایش ۱۷۵ مجموعه رزومه  خودشان را به دبیر خانه ارسال کردند،بیشتر شرکت ها را در حوزه نوآوری بررسی کردیم و از میان آنها ۷۰ شرکت در حوزه صنعتی،دارو،مسکن و… انتخاب شدند.

مصدری عنوان کرد : در دوران کرونا شرکت هایی به موفقیت دست یافتند که  نوآوری و خلاقیت بیشتری را از خود نشان دادند ، به همین دلیل هدف ما در این همایش انتقال تجربه های شرکت های موفق دوران کرونا به شرکت های شکست خورده بود ونگاه ما به شرکت های موفق تشویقی بوده است.

در ادامه مراسم «کیمیایی»  مدرس  گفت: ما برای اینکه بخواهیم یک برنامه جامع در شرکت خودمان داشته باشیم،باید آموزش و مطالعات مرتبط به این فضا را دستور کار قرار بدهیم.خواندن و عمل کردن به کتاب “هنر جنگ” بسیار حایز اهمیت است. خود من به شخصه از استراتژی های این کتاب برای این روزهای کسب و کارمان استفاده کردم.

وی ادامه داد: در این کتاب عنوان شده که در زمین باتلاقی باید وزن کم کنیم و راه را ادامه دهیم. در بازار امروز نیز همین موضوع مطرح است و ما از  فردای خودمان خبر نداریم و باید به روز عمل کنیم.

این مدرس عنوان کرد:در اشتغال زایی و کسب و کار روزهای کرونایی باید یاد بگیریم که الگوهای استراتژیک خودمان را داشته باشیم و مسیر را ادامه بدهیم. به همین دلیل  بسیار مهم است ،مدیران ما با آموزش های مختلف و مفاهیم کسب و کار آشناباشند.

کیمیایی اظهار کرد:  ما برای اینکه در کسب و کار موفق باشیم،باید مزیت کسب و کار رقابتی را یاد بگیریم،نیاز بازار را بدانیم تا به راحتی آن نیاز را تامین کنیم.

وی افزود: ثبات و آرامش برای پایداری سیستم بسیار حائز اهمیت است، زمانی که ما خودمان را به آموزش مجهز کنیم و  تیم خوب در اتوبوس کسب و کارمان قرار بدهیم و سیستم سازی داشته باشیم، موفق خواهیم شد.

« کیمیایی » درباره حضور کارآفرینان بیان کرد: کارآفرینان با روحیه و انگیزه بالایی در این همایش حضور داشتند، نیاز به جرقه ها و حمایت هایی دارند تا در مسیر درست گام بردارند.

حسین باباییان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران در ادامه این همایش گفت: ویروس کرونا اثر خود را در همه حوزه ها گذاشته است،آموزش های مهارتی یکی از حوزه ها متاثر از کرونا بود.

وی ادامه داد: بعد از شیوع کرونا سعی کردیم سیستم آموزشی را از حضوری به غیر حضوری سوق بدهیم. در ۹ ماهه اول امسال حدود۵۳ درصد اشتغال به کار در حوزه فنی و  حرفه ای داشتیم.

بابائیان خاطر نشان کرد: علی رغم مشکلات آموزش های فنی و حرفه ای، توانستیم برخی از آموزش های مهارتی را در بستر فضای مجازی ارائه کنیم.به صورت معمول ۱۲ گروه هدف را در سازمان تحت پوشش قرار داده ایم ،این افراد شامل دانش آموز،دانشجو،سرباز،عشایر،روستایی، سرباز و…  است.بنابراین ما باتوجه به شرایط موجود مجبور هستیم ،برای هر کدام یک مدل و آموزش خاص خود را داشته باشیم.