چهارمین دوره ی تور آموزشی به اروپا، پربارتر از همیشه برگزار شدگروه بین الملل «عصرقلم» در فرانسه و آلمان برای بازرگانان ایرانی چه تدارکی دید؟
تور آموزشی اروپا- فرانسه و آلمان- ۲۰-۲۸ ژانویه
به گزارش گروه عصر قلم، چهارمین دوره ی تور آموزشی به اروپا – ( فرانسه و آلمان) از تاریخ 20 الی 28 ژانویه 2023 توسط گروه بین الملل عصر گفتگوی قلم برگزار شد.
در تاریخ 23 ژانویه، طی برگزاری نشستی با حضور ۳۰ نفر از بازرگانان بخش خصوصی ایرانی به همت موسسه «عصر قلم» در پاریس، موضوعات و چالشهای مهم قراردادهای تجاری بین المللی، مورد بحث و مشاوره قرار گرفت.
آقای«بکی منش» و آقای «ژان چالز آلبیتر» چالش های اساسی و مهم فسخ – فورس ماژور و همچنین موضوعات داوری و حل اختلاف را در چهارچوب ها و استانداردهای بین المللی مطرح کردند.
بازرگانان ایرانی، مشکلات ناشی از عدم اطلاع از استانداردهای بین المللی را در بحث داوری، مهم خواندند و بیان کردند که شرکت های خارجی بعضی از قوانین بین المللی در فسخ قراردادها را برای تجار ایرانی خصوصا در مورد صادرات بسیار جدی و سخت مطرح میکنند.
همچنین مینا علاوش، مدیر امور بین الملل موسسه عصرگفتگوی قلم، در این سمینار، در خصوص موضوعات نگارش قراردادهای تجاری بین المللی طبق اصول جهانی و اهمیت پاراگرف نویسی و نیز امضا کنندگان نکاتی را مطرح کرد.
در این سمینار « بکی منش» و «ژان چالز آلبیتر» بصورت مشاوره به تمام سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
بخش آلمان
24 – 28 ژانویه ۲۰۲۳
نشستی که پس از پاریس با حضور بازرگانان ایرانی در آلمان برگزار شد، با همکاری موسسه سورس آف کامرس صورت گرفت این موسسه در خصوص رفع معضلات تجارت با اروپا فعالیت می کند.
در این نشست و سمینار که از ساعت ۱۰ در تاریخ ۲۵ ژانویه اتفاق افتاد ، «دکتر هاین» Wolfgang Hein، استاد در حوزه مدیریت اقتصاد و فاینانس، در نوبت صبح در مورد مدیریت بحران در شرایط سخت اقتصادی سخنرانی داشت و « حسن آستانه ها »، ( مدرس و کارشناس ارشد کسب و کار و استارت آپ های بین المللی در آلمان – مدیر عامل شرکت( Source Of Commerce در نوبت بعدازظهر در مورد مدیریت صادرات و واردرات به اروپا به نکات ضروری در این خصوص اشاره ای داشت .
مواردی از سخنرانی Wolfgang Hein
- افزایش قیمت و تورم از ریسک های اصلی هستند
- کدام مناطق تحت تأثیر پیامدها قرار می گیرند؟
- تقریباً برای همه اقتصادها، علائم تجارت منفی است.
- پیامدهای احتمالی میان مدت و بلندمدت چیست؟
شرکت ها در سال 2023 و 2024 چه بحران هایی را انتظار دارند:
- فکر کنید بحرانهای بیشتری پیش خواهد آمد ، حدود 93%
- یک بحران مالی جدید به احتمال زیاد 45٪
- تغییرات آب و هوایی 43 درصد به شرکت ها ضربه سختی می زند
- جنگ سایبری 37 درصد اقتصاد را فلج می کند
- همه گیری ویروس جدید 35 درصد را تهدید می کند
- بحران نقدینگی
در پایان سمینار حسن آستانه ها و دکتر هاین به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
این سمینار در سالن همایش های هامبورگ در بندر هامبورگ برگزار شد.