استقبال بازرگانان ایرانی از برنامه های برون مرزی گروه عصرقلم؛گزارشی از دستاوردهای پنجمین تور آموزشی- تجاری به ژاپن
به گزارش گروه عصرقلم، پنجمین تور آموزشی- تجاری به ژاپن از تاریخ 10 الی 19 تیر 1403 با استقبال بازرگانان ایرانی برگزار شد.با توجه به اینکه برنامه های برون مرزی موسسه فرهنگی و هنری عصرگفتگوی قلم با حساسیت قابل توجهی از سوی بخش بین الملل این موسسه اجرا می شود، به اختصار گزارشی از فرآیند برگزاری پنجمین تور آموزشی- تجاری به کشور ژاپن تقدیم مخاطبان گرامی می گردد:
- توکیو
تاریخ : 2 جولای 2024
بازدید از کارخانه Suntory – Mineral Water Manufacturing Line
اولین رویداد این تور آموزشی- تجاری، به بازدید از خط تولید کارخانه آب معدنی سانتوری اختصاص داشت که در 180 کیلومتری خارج از توکیو در ایالت یاماناشی قرار گرفته است.
این کارخانه در پارک بزرگ یاماناشی قرار داشت که انبوه درختان و پرندگان این پارک مشابه یک جنگل بود، لذا این کارخانه برای برچسب زدن بطری های آب معدنی از تصاویر گل ها و پرندگان این پارک بزرگ الهام میگرفت.
تاریخ: 3 جولای 2024
بازدید از نمایشگاه 11th Ad Creative & Marketing Expo – Tokyo
محل برگزاری: Big Site TOKYO
در دومین روز از این تور، بازدید از یازدهمین نمایشگاه تبلیغات و ابزار بازاریابی در 3 جولای 2024 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی Big Sight توکیو برای بازرگانان ایرانی نکات جالبی را به همراه داشت.
در این نمایشگاه جدیدترین متدهای تبلیغاتی به نمایش گذاشته شده بود و فرصتی بود تا تجار ایرانی از دانش به روز شرکت های ژاپنی در صنعت تبلیغات و نوآوری اطلاعات موثری را کسب نمایند و نیز این نمایشگاه فرصت مناسبی برای بازرگانان ایرانی بود تا با حضور د رمقابل غرفهها، جلسات B2B داشته باشند.
تاریخ: 5 جولای 2024
- سمینار آموزشی
مکان: The Prince Park Tower Tokyo/ Conference Hall
زمان: 8:30 صبح تا 13:00 بعد از ظهر
موضوعات سمینار:
1- نکات ضروری در قرارداد نویسی
2- بهبود مستمر بهره وری در سازمان ها با رویکرد رفع عیوب- کایزن
سخنرانان:
– خانم مینا علاوش
– استاد Jun Sugiura
سومین رویداد– 5 جولای، مینا علاوش، مدیر بخش بین الملل عصرگفتگوی قلم بعنوان اولین سخنران، نکات مهم و ضروری ای را در خصوص نگارش قراردادهای تجاری بین المللی از جمله واژگان تخصصی، معرفی طرفین قرارداد یا تفاهم نامه، محتوای قوانین مطابق با مذاکرات انجام شده قبل از نوشتن و امضای قرارداد خطاب به بازرگانان ایرانی ارائه کرد.
پروفسور Jun Sugiura بعنوان دومین سخنران، در مورد مدیریت بهره وری و بهبود مستمر در سازمان ها صحبت کرد. آقای سوگیورا همچنین به اهمیت ” کایزن ” و تاثیر آن بر افزایش بهره وری اشاره کرد. در این سمینار سوالات زیادی در مورد اجرای طرح کایزن در کارخانه ها مطرح شد که توسط پروفسور سوگیورا پاسخ داده شد. یکی از مسائل مهم در کایزن که پروفسور به آن اشاره کرد این بود که : ” مدیران فقط باید به حرف مشاوران گوش دهند و فقط باید از راهنمایی و تجربیات آنان استفاده کنند و لذا تفکر و ایدئولوژی آنها را در عملیات و نیز راهبردهای کارخانه پیاده نکنند، زیرا آنان با ساختار و استراتژی شرکت آشنا نیستند. کارشناسان کایزن فقط باید بر اساس تجربه و تکنیک های خود برای اجرا و پیاده سازی کمک شایانی کنند.”
پس از آموزش، جلسه مشاوره با بهترین مشاوران WBA و شرکت کنندگان حاضر در سمینار برگزار شد.
در پایان جلسه آموزشی طی مراسمی پروفسور سوگیورا مدیر سازمان WBA و آقای کازئو مدیر عامل WBA به هریک از شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا و عکس های انفردی و گروهی گرفتند.