در دومین اجلاس بین المللی مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار و کارآفرینیبیش از ۶۰ واحد اقتصادی مورد تقدیر قرار گرفتند
به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی و هنری « عصر گفتگوی قلم » ، دومین اجلاس بین المللی مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار،کارآفرینی و توسعه اقتصادی باحضور اساتید مطرح در حوزه مدیریت و توسعه کسب و کار و اصناف صنعتی در تاریخ 24 بهمن 1400 در سالن همایش های کتابخانه ملی برگزار شد.
دکتر « کامران صحت » مدرس و مشاور برندهای داخلی و بینالمللی ، درخصوص این اجلاس گفت: اجلاس بسیار خوبی در عرصه کسب و کارهای مختلف بود.با توجه به رویه جدیدی که در سطح دنیا و کشور خودمان اتفاق افتاده از جمله مقوله تحریم ها و ابهام اقتصادی , تقریبا خیلی از دوستان مشتاق هستند بدانند در شرایط جدید اقتصادی و اتفاقاتی که در دنیا رخ داده, روش های کسب و کار چه تغییراتی داشته و باید به کدام سمت برویم و سبک ارتباط با مشتری به چه صورت باشد. در بازاری که بیشتر اسم آن را بازار ابهام اقتصادی می گذاریم طبیعتا باید رویکردها با شرایط دیگری در کسب و کار متفاوت باشد، بنابراین در این اجلاس سعی کردیم با توجه به حضور شرکت کنندگان در حوزه های مختلف از جمله املاک , مجموعه های زیبایی , مزون ها , پوشاک و اصناف مختلف مطالبی را ارائه کنیم که بتوانند به صورت کاربردی در عصر ای سی تی با اطلاعات و ارتباطات روز آشنا شده و در کسب و کار استفاده کنند.
وی افزود: رویکردی که در دنیا اتفاق افتاده و کشور ما هم نیاز دارد، بحث علمی شدن کسب و کارها است. بسیاری به توسعه کسب و کار علاقه دارند اما سوال اساسی این است که چند درصد آمادگی دارند شرایط جدید کار را بپذیرند؟. خیلی وقت ها کسب و کارهایی که مدعی هستند « ما دو نسل است که در این صنعت فعالیت و مشتری های خود را داریم» , تاکید می کنیم که این کسب و کارها در بازار جدید دچار مشکل می شوند, به خصوص اینکه ما در دوره ای هستیم که احتمالا از گزارش هایی که بانک مرکزی ارائه می کند , میزان وصول مطالبات در سازمان ها سخت شده و روز به روز عملیات فروش سخت تر می شود. بنابراین در این بازار باید رفتارهای متفاوتی انجام دهیم ؛ طبیعتا بهترین رویکرد آموزش است. آموزش ها چند سالی است در ایران با استقبال خوبی مواجه شده و امیدواریم به تناسب آموزش های دریافتی ,آن ها را در کسب و کار خود اجرایی کنند به این علت که فرآیندهای علمی کار ساده ایی نیستند زیرا ابزار مورد نیاز و حتی قبل از آن تفکرنوگرا می خواهد تا مبتنی بر علم و دانش پیش روند و کسب و کار خود را توسعه دهند.
« صحت » درخصوص استفاده از فضای مجازی برای توسعه کسب و کار بیان کرد: درگذشته مدیا و رسانه ها در انحصار گروه های خاصی بودند اما امروز هر کسب و کاری رسانه خود را دارد و با توجه به گسترش فضای سایبری و گوشی های تلفن همراه و اتفاقات جدیدی مانند متاورس که در دنیا اتفاق می افتد, طبیعتا کسب و کاری که می خواهد موفق شود باید برای فضای مجازی برنامه ریزی کند زیرا فضای مجازی مبتنی بر تولید محتوا است و حال این تولید محتوا به چه صورت است؟ زیرا ما چهار مدل تولید محتوا بیشتر نداریم؛ متن , عکس , فیلم و پادکست. ما چه چیزهایی را تولید و در چه ساعت هایی بارگذاری کنیم , چه عواملی بر تولید محتوا تاثیر دارد تا بتوانیم موفق شویم , کدام رسانه به بازار هدف من مربوط است؟. برخی دوستان انتظار دارند به مخاطبان عرب زبان یا اعرابی که وارد کشور می شوند, بفروشند, طبیعتا باید بدانیم در کشورهای عربی مدیا هایی مانند فیس بوک , اینستاگرام عربی و وب سایت عربی بسیار تاثیرگذار است بنابراین میزان شناخت فرد از کسب و کار و میزان شناخت مخاطبان خود و سبک برقراری ارتباط می تواند بسیار مهم باشد.
« مجید داماد نژاد» دبیر اجرایی دومین اجلاس بین المللی مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار،کارآفرینی و توسعه اقتصادی گفت: این دبیرخانه از شهریور ماه سال جاری تشکیل شد و با دعوت از تقریبا 300 بنگاه اقتصادی و فعالان حوزه کسب و کار، با هدف ایجاد تعاملات اقتصادی میان واحدهای فعال اقتصادی و تاثیر آن بر نظام اقتصادی کشور و به صورت مشخص ایجاد فضای بهینه کسب و کار و کارآفرینی کار خود را آغاز کرد. این اجلاس عمدتا با پرداختن به موضوعات اقتصادی و ایجاد فضای کسب و کار کار خود را دنبال کرد و در اختتامیه پس از بررسی های لازم توسط تیم کارشناسی و ارزیابی از مجموعه 300 بنگاه اقتصادی و واحدهای صنفی کسب و کار، نهایتا بیش از 60 واحد اقتصادی کاندید معرف شدند، این مجموعه ها دارای سوابق ارزنده بین المللی و داخلی در حوزه توسعه برند و معرفی کسب و کار در بازارهای داخلی و خارجی را دارند.
او ادامه داد: بیشتر این کارآفرینان در حوزه واحدهای صنعتی و اصناف هستند و امروز شاهد حضور شرکت های فنی مهندسی، معماری، صنایع ساختمان و واحدهای پشتیبانی مانند مشاوران املاک و واحدهای خدماتی ویژه بانوان همچون خدمات زیبایی و اصناف مشابه، واحدهای رستورانی و تشریفات، واحدهای تولید کننده و فروش طلا و جواهر و نقره و حوزه های مرتبط هستیم.
« داماد نژاد » با اشاره به استقبال از اجلاس گفت: ما با ایجاد فضاهای همایش و کنفرانس، در حقیقت بستری فراهم میکنیم تا واحدهای کارآفرین کشور شرکت کنند و افتخارات، زحمات و فعالیت های خود را به نمایش بگذارند، این عزیزان با تهیه مقالاتی که ما در مدت پنج ماه گذشته گردآوری کردیم به دبیرخانه ارائه میکنند و ما در قرائت رزومه آنها در خلال اختتامیه به شاخص های کار آفرینی و منابع انسانی و توسعه اقتصادی کشور اشاره و افتخار میکنیم که واحدهای صنفی کوچکی هستند که بسیار کارهای ارزنده ای در زمینه ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کار فراهم کردند.
« حمید سپیدنام » چهره شاخص و موفق فضای مجازی که با عنوان « مستر تیستر » همه اورا می شناسند درباره حضورش در این اجلاس گفت:من درباره سوشال مدیاها و قدرت اینستاگرام مارکتینگ صحبت کردم و اینکه چطور میتوان از ابزار ریز جهت افزایش دنبال کننده استفاده کرد. ما بالغ بر 30 میلیون استفاده کننده از اینستاگرام داریم و این یکی از بهترین ابزار تبلیغات است و باتوجه به درجه یک بودن این فضای مجازی در ایران و بهترین فرصت برای تبلیغات کسب و کار ها و اشخاص مختلف، بسیاری می توانند از آن در جهت برندینگ و فروش استفاده کنند. این بهترین فرصت برای آموزش و استفاده صحیح است؛ زیرا بسیاری اطلاعات اشتباه می دهند و از این بازار سوءاستفاده می کنند، برگزاری چنین جلساتی مانع از سوءاستفاده شده و به افراد یاد میدهد چطور از این ابزار خوب استفاده کنند.
وی افزود: به هرحال هرچه جلو میرویم استفاده از سوشال مدیاها به دلیل الگوریتم های جدید سوشال مدیاها و تعداد کاربرانی که استفاده میکنند، سخت می شود؛ بنابراین صاحبان مشاغل باید مدام تغییر استراتژی دهند و سعی کنند به روز شده و الگوریتم های جدیدی پیدا کنند و با توجه به اتفاقات خوبی که رخ میدهد در جهت ایجاد محتوا و بالابردن دنبال کنندگان استفاده کنند.