سیروس غفوریان فر: بکارگیری سیستم های بازاریابی و تبلیغات پویا در حوزه مد ولباس ضروری است
گفت و گو روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد ولباس کشور با مدیرعامل عصرگفتگوی قلم
سیروس غفوریان فر: بکارگیری سیستم های بازاریابی و تبلیغات پویا در حوزه مد ولباس ضروری است
سیروس غفوریانفر، مدیر عامل مؤسسه ی عصر گفتگوی قلم و حامی رسانه ای هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در گفت و گو با روابط عمومی « کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» درباره برگزاری هشتمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر گفت: در این سالهایی که در حال کار و فعالیت در جشنواره هستیم، جشنواره روزبهروز در حال پیشرفت و ترقی است و هرسال با محتواتر، تخصصیتر و با موفقیت پیش میرود.
او معتقد است : امروزه هیچ کشوری از این حقیقت غافل نیست که بدون توسعه بازاریابی امکان پیشرفت تجارت وجود ندارد زیرا برای عرضه کالا باید بازار مناسب وجود داشته باشد. تبلیغ، بخشی از بازاریابی موفقیتآمیز بهحساب میآید به همین دلیل است که شرکتهای موفق بهویژه در امر صادرات، بهموازات ارتقای کیفی محصولات خود، به دنبال طراحی و بهکارگیری سیستمهای بازاریابی و تبلیغات پویا و مؤثر هستند.
وی افزود: امسال نیز همانطور که انتظار میرفت جشنواره ازلحاظ بار محتوایی، علمی و ازلحاظ بیرونی، جذابیتها و شعارهایی که برایش انتخابشده است، در جایگاه درست و مهمی ایستاده است تلاش شبانهروزی مجموعه و زحمت کشان کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برای برگزاری چنین جشنواره باشکوهی قابلتجلیل است.
« غفوریان فر » در خصوص ارائه نظر و پیشنهاد برای بهبود عملکرد جشنواره در دوره های بعدی خاطرنشان کرد: اولین نکته مثبت این جشنواره برگزاری همزمان بخش بینالمللی آن در چابهار است که ایده بسیار خوب و جالبی بودهاست. اگر برای سال بعد بتوانیم مراکز برگزاری و شهرهای بیشتری را در جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر درگیر کنیم، بسیار بهتر است که قطعاً هرکدام صاحب روش و سلایق خاصی هستند که بهنوبه خود بسیار تأثیرگذارند.
وی همچنین ادامه داد: ماسال گذشته در بحث بینالملل به بحث برونمرزی توجه بسیاری کردیم باید در سالهای آینده بتوانیم از تکنیکهای خارجی برای طراحی و دوخت بهره ببریم تا نتیجه بهتری بگیریم.
مدیرعامل موسسه « عصرگفتگوی قلم» تاکید کرد: بدون تردید بحث تبلیغات و اطلاعرسانی یک اصل و زیرساخت است که مقوله بسیار مهمی است ولی آنطور که بایدوشاید بر این موضوع کار نشده است. البته محدودیتهایی نیز در این بحث وجود دارد که با توجه به فرهنگ کشور ما باید با اصول خاص و حرفهای دیده شود ولی آنچه مسلم است، این است که اطلاعرسانی خوب و دقیقی در حوزه تبلیغ فرهنگها صورت نگرفته است.
وی در ادامه گفت:صادرات ایران در همه زمینهها، نیازمند بازارافزایی اصولی و حرفهای است که تبلیغات، جزئی از آن به شمار میرود. مجموعهای از عوامل سبب شدهاند که صادرات و صادرکننده ایرانی، در بازارهای جهانی به طرزی درست و شایسته معرفی نشوند، همه باید دست در است هم برای شکوفایی و بالندگی فرهنگ و پوشش ایرانی در جهان تلاش کنیم.
« غفوریان فر » در پایان یادآور شد : امروزه تولید و ارائه کالا بهتنهایی کافی نیست زیرا فعالیتهای درحالتوسعه تغییر کرده است و در یک محیط رقابتی باید مشتریان را جذب کرد. همپای پیشرفت و گسترش تجارت جهانی و با توجه به رقابت فشرده در این عرصه، ورود به بازارها روزبهروز دشوارتر میشود.
