«عصرگفتگوی قلم» گام جدیدی در حوزه بین الملل برداشت
سمینار «آشنایی با نگرش قراردادهای تجاری» با حضور دو استاد مطرح بین المللی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی و هنری «عصر گفتگوی قلم»، هشتمین سمینار آموزشی «مدیریت کسب و کار» با همکاری اتاق بازرگانی «ایران و امارات»، آکادمی DMAN  آلمان و  موسسه فرهنگی و هنری «عصر گفتگوی قلم»، در قالب 2 برنامه مجزا در  تاریخ های « 28 و 29» بهمن ، «30 بهمن و 1 اسفند» 1398 در  محل برگزاری «اتاق بازرگانی تهران»  و «اتاق بازرگانی ایران و آلمان» برگزار شد .

در این سمینار آموزشی، سه تن از اساتید بنام بین المللی درباره مسائلی همچون «کسب و کار با منطقه اوراسیا»، آشنایی با نگرش قراردادهای تجاری به زبان انگلیسی و فرار از بحران اقتصادی به تحلیل و ارزیابی پرداختند.

در روز نخست، «مینا علاوش» پس از خوش آمدگویی از شرکت کنندگان به عنوان نماینده آموزشی مدرسه آکادمیک DMAN آلمان در ایران و مدیر واحد بین الملل عصرقلم، اولین سخنران در بخش نگارش قراردادهای تجاری به انگلیسی بود، که درباره آشنایی و اعتبارسنجی طرفین قرارداد و مباحث ضروری در جلسه مذاکره که منتهی به قرارداد می شود و نیز به ماده و قانون ها و بندهای قراردادهای تجاری در خصوص تعهدات طرفین اشاره کرد؛  علاوش همچنین در بحث پرداخت های مالی و قوانین مربوط به خسارت و جرائم نکته هایی را بیان کرد.

مینا علاوش همچنین درباره راه اندازی گروه بین الملل موسسه عصرگفتگوی  قلم گفت: با توجه به اینکه اینجانب بعنوان نماینده آموزشی مدرسه آکادمیک مدیریت DMAN در ایالات هانوفر و شهر سله انتخاب شدم، نیاز بود که در موسسه عصرگفتگوی قلم که اخذ نمایندگی انحصاری مدرسه DMAN در ایران را در سال 1398 دریافت نمود، واحد بین المللی راه اندازی شود، تا تمام هماهنگی های آموزشی در ایران و آلمان انجام گردد.

علاوش عنوان کرد: خوشبختانه متمرکزسازی و هماهنگی مباحث علمی در موسسه عصرگفتگوی قلم، ایجاد فضای امنی را برای مدرسه آکادمیک DMAN بوجود آورده، چنانچه این موسسه قادر بوده تا برنامه یک سال آموزشی (سال 2020) را جهت نظم در اجرا را  ارائه نماید.

او پیرامون واحد بین الملل عصرگفتگوی قلم تصریح کرد: در واحد بین الملل « عصرگفتگوی قلم » که مدیریت آن را به عهده گرفتم، تمام مدارک شرکت کنندگان جهت حضور در آلمان و نیز مدارک اساتید آلمانی و محتوای درسی آنان توسط گروه توانمند آن واحد، بررسی خواهد شد.

مدیر واحد بین الملل «عصر گفتگوی قلم» ادامه داد : قرار است بخش انگلیسی سایت «عصرگفتگوی قلم»  بزودی راه اندازی شود، تا بتوانیم  علاوه بر آلمان در بازارهای اروپایی دیگر مثل فرانسه و ایتالیا در زمینه های دیگر هم ورود پیدا کرده و برنامه های بین المللی این موسسه را معرفی نماییم.

در ادامه، Mr.Paul.Arthur Luzu از وکلای فرانسه و عضو کانون وکلای پاریس در خصوص فسخ قراردادهای تجاری و عواقب آن گفت: در حوزه فسخ قرارداد معمولا سوالاتی مطرح می شود از این قبیل که چه کسی می خواهد قرارداد را فسخ کند، چرا می خواهد این کار را انجام بدهد و  پشت پرده پیامدهایی که برای آن فرد به وجود می آید، چه چیزهایی هستند؟

وی ادامه داد: در وهله اول این موضوع مطرح می شود که هر طرف هر مسئولیتی را در قرارداد به عهده دارد، باید انجام دهد.گاهی وقت ها شاید این مسئله ساده به نظر  بیاید اما در عمل بسیار سخت است اینکه وظایف  را به خوبی انجام دهند.

این مدرس اظهار کرد: باید به تصمیمات مشترکی که در قرارداد وجود دارد توجه کنید. گاهی وقتها هر دو طرف به این نتیجه رسیده اند که بر اساس چه اتفاقاتی قرارداد می تواند فسخ شود و همه این موارد به تصمیماتی مشترک هر دو طرف بستگی دارد.

Mr.Paul.Arthur Luzu  ادامه داد: در برخی مواقع، برای فسخ قرارداد نیاز به بندهای مشخص در قرارداد داریم، که اگر اتفاق خاصی رخ داد، هر دو طرف قرارداد تفاهم داشته باشند. حتی برای فسخ قرارداد می توان هزینه خاصی را در نظر بگیریم.

این عضو کانون وکلای پاریس بیان کرد: داوری وحکمیت به این برمی گردد که ما بتوانیم راهکاری را به وجود بیاوریم که در هر دو طرف قرارداد مکانیزم حل اختلاف را فراهم کنند، از این نظر که اگر مشکل و اختلافی به وجود آمد، سرعت بالایی برای حل اختلاف داشته باشم.

وی ادامه داد: این سمینار درباره پیش نویس قراردادها در حوزه بین‌المللی است، اینکه باید افراد در حوزه بین المللی چگونه قراردادهای خود را انجام دهند، البته اهمیت این موضوعات بسیار بالا است، چرا که مردم باید آگاهی خوبی در حوزه بین المللی برای عقد قرارداد داشته باشند.

در روز دوم PRO.Fred lodulph پیرامون کسب و کار با منطقه اوراسیا سخنرانی داشت و گفت: در این سمینار به کشورهای حوزه اوراسیا می پردازیم، اینکه چطور می شود به بازار های موجود در حوزه اوراسیا ورود پیدا کرد، چه احتمالات دیگری را باید در نظر گرفت و اینکه باید به چه شرایطی توجه کرد.

وی ادامه داد: برای ورود به این بازارها که شامل پنج کشور هستند. به طور قطع، تفاوت های فرهنگی بین این پنج کشور وجود دارد، به همین خاطر باید به تفاوت فرهنگی این کشورها توجه داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری goldex اظهار کرد: نکته حائز اهمیت  این است که بتوانیم در این کشورها شریک مناسب و درست را انتخاب کنیم. به خاطر تجربه ۳۰ ساله ای که دارم، درباره کارهایی که باید برای انتخاب یک شریک خوب  انجام بدهید، تجارب شخصی خودم را به شما می گویم.

PRO.Fred lodulph ادامه داد: برای پیدا کردن شریک مناسب در این کشورها باید زمان گذاشت و عجله نداشته باشیم، چراکه شناخت طرف مقابل و شریک بسیار مهم است. حتی راستی آزمایی و ارزیابی شریک خود را داشته باشیم و بعد از حدود ۲ سال از بررسی و ارزیابی می توانیم تصمیم بگیریم که طرف مقابل برای همکاری بیشتر  مناسب است یا خیر. البته همه این اتفاقات زمانی رخ می دهد که اطمینان  ما به طرف مقابل ۱۰۰ درصد کامل باشد، چرا که اگر طرف مقابل ما قابل اعتماد باشد می تواند منجر به موفیقت ما شود.

استاد مطرح آکادمی DMAN  آلمان تصریح کرد: همیشه توصیه من این است که میزان سهامی که در شرکت وجود دارد باید به صورت ۵۰-۵۰ باشد و اعتماد متقابل وجود داشته باشد تا به واسطه اشتراک ۵۰-۵۰، طرفین باید بتوانند یکدیگر را برای یک تصمیم متقاعد کنند.

در بخش دوم، این مدرس به مدیریت تغییر پرداخت و توضیح داد: مدیریت تغییر بسیار مهم است، این مدل مدیریت، به سبک سلسه مراتبی و هرمی شکل است.

وی عنوان کرد: دیگر نمی توان از روش های قدیمی پیروی کرد چراکه  استفاده از روش قدیمی و این سیستم سلسله مراتبی، انگیزه افراد ما را از بین می برد.باید بگویم که با سبک جدید می توانیم تیم های با انگیزه را در سازمان های خود به وجود بیاوریم چراکه  انسان ها به دو دسته تقسیم می شوند،انسان هایی باشخصیتX وY.

شخصیت های Y خیلی مسئولیت پذیر اند و به دنبال این هستند که کاری را انجام بدهند. اما افراد Xتنبل و فراری از کار هستند.

اما باید بدانیم که آدم ها از بدو تولد شخصیت Yدارند، اما به مرور زمان، رفتارهای آنها تغییر پیدا می کند و تبدیل به انسانی با رفتار X می شوند.

PRO.Fred lodulph با اشاره به تحریم های ناعادلانه آمریکا علیه ملت ایران  عنوان کرد: من مخالف سیاست های تحریم هستم و دولت آلمان اصلا پیرو و موافق این سیاست هایی که توسط آمریکا برای ایران به وجود آمده نیست و آن را یک اشتباه بزرگ می دانیم .

این مدرس بیان کرد: اعتقاد دارم که هر تحریم و مشکلی فرصت های جدیدی را با خودش به همراه می آورد ،همانطور که برای روسیه هم فرصت های جدید به وجود آمد. برای اینکه در مسیر کاری خود به  خوبی حرکت کنیم باید از تمرکز زدایی استفاده کنیم و از فرصت ها بهره مند شویم.

این مدرس در پایان گفت: باید از برگزاری این سمینار تشکر کنم که بسیار سازماندهی خوبی داشت و با تیم خوبی همراه بودم.